Babafotózás

Babafotózás

Felkészültnek lenni

2018. február 23. - babafotozas2

Ha a munkamenetet az ügyfél otthonában végzi, akkor az újszülött munkamenetek majdnem ugyanannyi előkészítést igényelnek, mint egy esküvő. Szüksége van egy kis "cuccra", és könnyű elfelejteni valamit, így biztos vagyok benne, hogy csomagoljuk az előtti éjszakát, és használnunk egy ellenőrzőlistát, hogy ne felejtsem el semmit (én egy nagyon korlátozott memória anya vagyok). Az életed kicsit könnyebbé tétele érdekében elkészítettem egy nyomtatott kész ellenőrzőlistát, amelyet felhasználhatsz az újszülött fotózás eszköztárába - az egyik a szabadon elérhető korlátozott időbónusz közül az online újszülött fotográfiai műhelyében.

A felkészülés a következőket tartalmazza:

Kamera és biztonsági kamera
Formázott memóriakártyák
Objektív
néhány hangos és vicces gyerekjáték (ha van egy kisgyermek, aki csatlakozik az üléshez)
Újszülött pózoló babzsák
Backdrop állvány és bilincsek
Térfűtés
Lépj székletbe
Boppy párna (pózoláshoz)
Vízálló párnák
a ruhák cseréje számomra (rendetlenség esetén)
Props (kosarak, rekeszek stb.)
Nagy takarók a háttérben
Kis csíkos takarók
Sapka / fejpántok
Hangos zenék, hogy elrejtsem a redőnyem meglepő hangját (általában csak a telefonom és a kis hangszórók - egyes fotósok inkább a fehér zajokat).
Mivel a munkamenetek legfeljebb 4 óráig tarthatnak, sokat eszem, mielőtt elmegyek. Továbbá, mivel nagyon meleg lesz a térfűtő hólyagolásával, mindenképpen viseljenek hűvös és kényelmes ruhát. Néhány fotós egy puha matracot visel a térdelő kényelemért, de úgy találtam, hogy az egyik takaró ugyanúgy működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9813691650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása