Babafotózás

Babafotózás

Minden amit a baba és újszülött fotózásról tudni kell

2018. április 01. - babafotozas2

Nagyon hálás vagyok Courtney számára, hogy engem írjon rá erre a mesés helyre! Különösen azért, mert azt mondta, hogy írhatok újszülött fotózásról! Ez minden bizonnyal az én szenvedélyem, és szeretek beszélgetni a fényképezés ebből a fajta lehetõségébõl. Leginkább azért, mert minden beszélgetés során új tippeket és tudásbiteket lehet szerezni ... mert a fényképész csak most kezdte el ezt a specializációt a tapasztalt szakemberhez.

Mivel 2,5 éve újszülött fotós vagyok, tudom, hogy annyit kell tudni, hogy sikeres legyen a munkamenet. És meg kell említenem; a sikeres munkamenet számomra nemcsak egy gyönyörű galéria. Ez egy olyan megbeszélés, amelyben a baba jól alszik, a szülők nyugodtak, és mindannyian elhagyjuk a munkamenetet, és izgatottan érezzük magunkat az egész folyamatban.

Nemcsak ezt akarom mindenkinek a saját ügyfelemnek, de minden újszülött fotósnak. Sok éve tanultam, gyakoroltam és megtanultam, és izgatottan átadom mindannyiótoknak öt ötletet, amelyek pozitívan megváltoztatták az újszülött fotográfiai élményemet.

5 tipp, ami megváltoztatta újszülött fotózásomat

Nemcsak ezt akarom mindenkinek a saját ügyfelemnek, de minden újszülött fotósnak. Sok éve tanultam, gyakoroltam és megtanultam, és izgatottan átadom mindannyiótoknak öt ötletet, amelyek pozitívan megváltoztatták az újszülött fotográfiai élményemet.

* Ez a bejegyzés tartalmaz affiliate linkeket, előzetesen köszönöm a támogatást. Kattintson rá egy Notch-re.

5 tipp, ami megváltoztatta újszülött fotózásomat

újszülött fotózás tippek keresztül kattintson rá egy csomó

 Bízzatok abban, amit csinálsz!
Tudom, hogy gondolkodsz ", de nem csak tapasztalattal jön?" Egy pontig igen ... de annyira sikerül elérni videókat nézni, pózokat tanulni, osztályokat vagy mentorozást tanulni, és sok kérdést feltenni kedvenc fotózási fórumod. Annyira bizalmatlan lettem az első ülésem előtt, hogy egy jól ismert fotós videót nézegett az újszülöttnél.
Csak láttam, hogyan kezelte a baba megnyitotta a szemem, hogy mi lehet az álom alvás újszülött. Én is megfigyeltem számos nyugtató technikát, ami bizonyult olyan hasznosnak ... annyira, hogy szeretném, ha tudnám őket a saját csecsemőimről. Igaz, nincs semmi olyan, mint az igazság, a tapasztalat, de a tapasztalt fotósok munkájának tanulmányozása és figyelése felbecsülhetetlen értékű lehet.

Kövesse a munkamenet adatait az ügyfelekkel
Nem tudom hangsúlyozni, mennyire fontos ez, még akkor is, ha úgy tűnik, ilyen nyilvánvaló. A munkamenet célja ugyanaz, mint az övéké, de gyakran nem tudják, hogy mit vesz igénybe e cél elérése. Közvetlenül az első vizsgálatuk pillanatától tájékoztatják őket a munkamódszereiről. Valószínűleg ez az információ könnyen elérhető az Ön webhelyén vagy blogján.
De személyesen elküldjük nekik az adott korosztály részleteit az újszülöttre vonatkozóan, ahol a megbeszélés történik, az ülés hossza, a környezeti hőmérséklet és a szülői remény a munkamenet során, elindítja a közös cél elérése felé vezető útját a jobb láb.
Szilárd szerződéssel kell rendelkeznie. Még nincs üzleti szerződésed? Teljes mértékben ajánlom a The Contract Shop®-t. Átfogó szerződésmintákat tartalmaznak, amelyeket 10 perc alatt vagy kevesebbre állíthat be. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a fotósok csomagjáról, amely lefedi az összes bázisát!
Aztán még egy nappal az ülés előtt emlékeztessünk arra, hogy mit tehetnek a szülők, hogy felkészüljenek a tapasztalataikra és arra, hogy mit tudjanak biztosítani a lehető legjobb élmény érdekében.
Továbbá magyarázza el, miért javasolja ezeket a dolgokat ... miért van egy cukor a munkamenetben? Miért kell a baba előtte teljes adagot adni, egy kicsit megelőzve ébren tartani magát, majd fényképezni egy 85 fokos teremben? A jól tájékozott ügyfél megbízható, nyugodt kliens, és ez hosszú utat mutat a sikeres munkamenet felé.
A Beanbag és a takaró, amit használsz, nem számít
Elkezdtem dolgozni egy könnycsepp alakú babzsákkal, amelyet az alján egy gumiszalaggal feszítettem, hogy teljesebb és szilárdabb érzés legyen. De azóta, hogy megvásároltam egy korong-stílusú babzsákot, és töltöttem pár extra zacskóba, a pózom sokkal könnyebbé vált. A széles, lapos munkaterület tökéletesen alkalmazkodik ahhoz, hogy jól látja a baba jólétét és könnyebben dolgozzon a lábakkal, a karokkal és az arcukkal szemben, és ne küzdjön velük egy túl puha, túl kicsi babzsákba süllyedve.
Ami a takarókat illeti, megtanultam, mennyire részesülhetek a sokféle takaró rétegzésén a beanbagomon, abban a sorrendben, ahogyan használni akarom őket, és összeszorítom az egész köteget a háttérállványra. A munkamenet során az előnye, hogy ezt csinálja, mivel az egyik takaróról a másikra rendkívül gyors és folyékony, az utófeldolgozás során pedig az átmenetet teszi lehetővé, mert a rétegezés sokkal simábbá teszi a takarókat.
Ezenkívül, ha a takaró alatt a ruhadarabokat feltörjük, hogy a babát megfelelő módon elhelyezzük, akkor valóban segít az egészen az alsó takaró alá helyezni őket egy nagyon sima, nem görcsös megjelenésig. A takarók között? Fektessen egy pohárkötőt! És végül a takarók tekintetében ... vastag, texturált takarók sokkal könnyebb dolgozni az utófeldolgozásban, mert nem olyan hajlamosak a ráncokra.
Fény ... a szög számít ... sokat!
Emlékszem, amikor először elkezdtem fotózni az újszülötteket, az egyik legelső hiba, amit tettem, hogy hogyan használtam a fényem. A takarókkal, a hővel és a leckékkel készítettem, de ... a bébi zsák és a baba előtt álltam az ablak előtt! Ennek eredményeképpen lapos, nagyon egydimenziós képek voltak.
Még nem értettem meg, hogy a fény iránya, amikor a témát eltalálja, nagyon fontos! A horgász dzsúz beanbag felállítása és a babának a fényforrás szögében való elhelyezése lágy árnyékokat eredményez, amelyek kritikus mélységet kölcsönöznek egy vonzó portrénak. Továbbá leggyakrabban a baba fejét a fény felé tartom, hogy elérjem az árnyékolást.
Az ablak méretétől, a fény intenzitásától és az ablak és a padló távolságától függően általában az ablaktól kb. 3 láb távolságban tartom a babzsákomat, és körülbelül 60 fokos szöget zárnak be az ablakhoz.

Hő ... shhhhhh ... tarts ... oh én!
További apró részletek, amelyek hatalmas különbségeket okoznak a munkamenetben! Mindannyian tudjuk, hogy a munkaterület fűtése döntő fontosságú ... A helyiségfűtőt mindig az egész idő alatt végzem, és ha nem izzadok, tudom, hogy a baba nem elég meleg.
De azt is megállapítottam, hogy a beanbag helyszínének felmelegedése, ahol felkerülnek, hihetetlenül hasznos is, különösen az első takarón, amellyel dolgozom. A fűtő pad nagyszerűen működik ehhez!
Ahhoz, hogy a kisbabát a pózolás alatt elnyomja, azt találtam, hogy egy nagyon hangos "SHHHHHH" hosszú utat megy! A meleg kezemet erősen a testemen tartom, gyakran egy a fejükön, a másik pedig a csecsemőjükön, és azt mondják: "SHHHHH" a fülükben. Néha fel kell emelnem az "SHHHH" -ot egy kellemetlen hangerőre, de ez nagyban hozzájárul a megnyugtatáshoz, amikor megindulnak. És a "birtoklásról" beszélve ... amikor a babát egy pózba formálom, nem csak odaadom őket, aztán bepattan a lövés. Tartani fogom a kezeimet, ahogy úgy érzem, pihennek a helyzetbe.
Ez idő alatt a fülébe süllyedhetek, miközben még kissé állíthatom a pózokat, vagy szabadon kezelhetem a takarót. De vajon ez egy ujj, amely folyamatosan szeretne csavarodni, vagy egy olyan láb, amelyik ki akarja nyalni, az újszülött helyén tartása nagymértékben megnyugtatja őket, és tökéletessé teszi a pózokat

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7413798798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása