Babafotózás

Babafotózás

Csecsemő és újszülött fotózás rejtelmei

2018. május 15. - babafotozas2

A csecsemők két hétnél idősebbek
Alkalmanként olyan ügyfelek lesznek, akik egy két hetesnél idősebb csecsemővel akarnak foglalkozni. Rendben van! Ne fordítsa el őket. Csak tájékoztassa a szülőket arról, hogy a két hetesnél idősebb gyermekek csecsemő és újszülött fotózás nem tudják könnyedén lecsúszni vagy a ruhájukat. Ha egy régebbi csecsemővel dolgozik, többet kell fókuszálnia a baba öltözött, ébren lévő, jól bevont kosárra vagy kézi felvételekre. Nem minden szülő aggódik a korai, göndör pózok megszerzéséért. Csak fotózni akarnak a kisbabájukról. A legjobb, ha tudni fogja, hogy nem számíthat ilyen jellegű pózokra, de örömmel készíthetsz szép portrékat számukra!

Soha nem szüntettem meg az újszülöttet vagy a bébi foglalkozást, csak mert a baba elmulasztotta az "időablakot" a göndör felvételekhez. Ehelyett újra összpontosítom a munkamenetet arra a tényre, hogy a baba leginkább ébren lehet, ha nem mindegyik. Készüljön fel és tervezze meg a beállításokat ennek megfelelően. A bekapcsolt felvételek, a felvételek felett és a kézi felvételek a legjobbak az ébren lévő csecsemők számára. Biztosítsátok a szülőket, hogy gyermekeik gyönyörű fotóival járnak, függetlenül attól, hogy milyen korban vannak.

 

Ez a kis kedves Nora, a legfiatalabb unokám. Ez a fotózás hét hét volt, és nem akart semmi köze az alváshoz. Néha az ébren lévő felvételek készítik a legérdekesebb fényképeket.

ISO 200, 1/200 mp, f / 2, 50 mm-es objektív

Ne féljen a munkamenet átütemezéséhez, ha az első nem megy jól. Bár ez nem lehet rendszeres előfordulás, ha ez megtörténik, szánjon egy kis időt arra, hogy értékelje, mi javítható a következő munkamenet előtt. Nézze át még egyszer az utasításokat az anyukával, és győződjön meg arról, hogy ő követi őket, anélkül, hogy rosszul érezné magát. Óvatosan emlékeztesse rá, amire szüksége van tőle. A kudarcot valló megbeszélés oka lehetett, hogy a csecsemőnek rossz napja volt a rendezetlen daganat miatt. Számos más dolog is lehetett. Általában másnap a baba teljesen más lesz; ezért ne féljetek átprogramozni, ha szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1013953862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása