Babafotózás

Babafotózás

Photo booth, az új fotófal

2018. május 15. - babafotozas2

Sok ember karcolta a fejét, és azon gondolkozott rajta, hogyan integrálhatják a lila ebbe az esztendő esküvői trendjeit, és ez nem más volt számunkra. Elindultunk, hogy megtaláljunk egy módot arra, hogy létrehozzunk egy standot, amely az Ultra Violet-t olyan módon szeretne használni, amelyre szerettünk volna, hanem inkább a legújabb gyűjteményünkhöz, a Velvet Collection-hez vezet. Fotófal, photo booth

A fotobooth világban a bársony az, amit az OG fülkék megdőltek (az a fajta, amit a bevásárlóközpontban látott, és általában faburkolat volt rajta), de inkább egy sötét vörös bársony volt, amely soha nem gratulált senkinek. Ahogy az évek folytatódtak, a hátterek fejlődtek, és a bársony távoli emlék volt a photobooth történetében.

Nos, visszaadjuk a bársonyos hátteret! Itt vannak az első két megjelenésünk, amelyek a készletünkben több színnel érhetők el.

A stílusos megjelenés, mint az alább látható, szintén elérhető, és 500 dollárról indul
KÉK BÁRSONY fotó autómata.

Az összes, az ultraibolya beillesztésére vonatkozó ötletgyűjtés itt egy ékszeri tónusú standhoz vezetett. A gazdag, kék bársonyfüggöny párosul egy szüreti ultraviolet szőnyeggel, aranyozott ékezetekkel, zöldövezetekkel és sokféle szórakoztató geometrikus léggömbökkel, különböző ékszínek hangzásaival.

Uh, miért olyan lazán játszanak a ballonok?

Nem akarsz csak ugrani az összes léggömb közepén, és elkezd játszani? Tudom, hogy megtettük.

A Photo Booth az egyik leghatékonyabb eszköz, amellyel megtalálhatja a kiállítási standok forgalmát a konferenciákon és a kiállításokon. Számos csomagot kínálunk méretben és látványosságban, de egyik csomagunk sem érinti a minőségét. És még a legegyszerűbb alapvető készletünk is hihetetlenül hatékony eszköz a forgalom irányításához, az egyedi vezetési adatok rögzítéséhez és pozitív benyomást keltve a résztvevők jelenlétében.

Maga a Standard Set fog vonzani egy tömeg; a szobában üres helyre ugorjon, és hamarosan (gyorsan mozog) az emberek kitöltötte a márkajelzésű adatgyűjtő formanyomtatványt, és várja, hogy beszéljen valamelyik értékesítőjével fotófal.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr4913953878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása