Babafotózás

Babafotózás

Kisbaba fotózás

2018. június 25. - babafotozas2

A Naperville és Chicago nyugati külvárosában a szülészet, az újszülött, a baba, a gyermek, a középiskolás, a háziállat és a családi fotós, a Firefly Nights Photography egyedi portrékat kínál, amelyek valódi műalkotások. Megan Drane is a nemzet premier speciális igényeinek fotós. A Naperville belvárosában, Illinois-ban, a Firefly Nights Photography szakosodott és egyedülálló képeket kínál stúdióban vagy helyszínen. Az anyasági foglalkozások művészi és drámai jellegűek, és csak újszülött alkalmával vásárolhatók meg.

A egy nemzetközileg elismert portréfotó, aki a Legjobb Képet nyerte el a Professional Child Photographer 2012. évi nemzetközi képversenyének nemzeti szövetségében. A Naperville Magazine és a Director of Choice az Autizmus történetei alapján a legjobb fotósnak is neveztük.

A Firefly Nights Photography szintén szenvedélyesen foglalkozik a gyermekek speciális szükségleteivel, különösen az autizmus spektrum zavarokkal küzdők számára. Egy autista gyermekével maga Megan megérti, hogyan kell dolgozni olyan gyermekekkel, akik fizikai korlátokkal, szenzoros vagy viselkedési problémákkal küszködnek, valamint a fejlődési késedelmek. Ahogyan a Chicagói ABC News a gyermekek különleges szükségleteit fényképező munkájával foglalkozik, a Firefly Nights olyan családokat tud adni, amiket nem találnak máshol. Jelenlegi tapasztalata kiterjed az autizmus, a Down-szindróma, a cisztás fibrózis, az agyi bénulás és sok más genetikai / kromoszomális rendellenesség minden formájára. Mi is az Illinois Autizmus Társaság hivatalos fotográfusa vagyunk.

A közelmúltban bővült, hogy magában foglalja a kisállat fotózást üzleti részeként. Ha keres kutyafotóst, hogy jöjjön el otthonába vagy a helyszínre, akkor nézze meg a különleges kedvtelésből tartott árat.

A egy nemzeti játékgyártó cég kereskedelmi fényképésze, és számos cég számára marketing és termékképeket kínál. Vállaljuk vállalati és modellezési fejléceket is.

A normál munkamenet díja a körzetében, beleértve az Aurora, Hinsdale, Bolingbrook, LaGrange, St. Charles, Downers Grove, Genf, Plainfield, Owsego, Wheaton, Oak Brook, Elmhurst és Darien 20 mérföldön belül. Az utazás minden Chicago helyszínen elérhető, de egy további munkamenetdíj is érvényes lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr4314070983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása