Babafotózás

Babafotózás

Esküvői helyszínek

2019. február 28. - babafotozas2

esküvőnapunk az életed egyik legfontosabb napja. Tökéletes világban, ez egy nap, amit szerettei köré töltenek; egy nap, ami még különlegesebb szeretetét ünnepli közted és a hamarosan megszülető házastársod között. Ez nagy nyomás, hogy mindent egy jelentős alkalomra helyezzünk. A Best of NJ-nél szeretnénk segíteni megtalálni a tökéletes helyet a különleges napjának megrendezéséhez. Ezért állítottunk össze a legjobb New Jersey esküvői helyszínek bemutatóját.

Sokat megy, hogy eldöntsük, milyen helyszíneket választanak a csomagtól. A helytől és a dekorációtól kezdve a kényelemig és az általános bemutatásig minden olyan tényező volt, amely meghatározta, hogy mely esküvői célpontok tették a listát. Arra is törekedtünk, hogy az állam különböző területeit is elhelyezzük. További figyelmeztetés nélkül (vagy az, hogy „csinálok”) bemutatjuk a legjobb New Jersey esküvői helyszíneket.

Manhattan és Philadelphia közepén található, 15 gördülő hektáron, a Park Château Estate & Gardens egy gyönyörű esküvői helyszín és rendezvényterem, amely 30 éven át tartó vendéglátóipari élményt nyújt az asztalra. Ez az elegáns esküvői helyszín lehetővé teszi a látogatók számára, hogy egy klasszikus francia regény oldalaira lépjenek át az idő gyönyörű építészetével és a romantika lényegével. A East Brunswick helyszín a Park Château Estate & Gardens ideális kiindulópont számos család és barát számára a tristate területen. A Park Chateau egy rendkívül sokoldalú esküvői terem, amely lehetővé teszi mind beltéri, mind kültéri esküvők megtartását, és még egy saját kápolnát is kínál a szertartásokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr3714660285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása