Babafotózás

Babafotózás

Hétköznapi esküvő házigazdája? Itt van néhány dolog, amit meg kell fontolni

2019. március 05. - babafotozas2

A szombati esküvők alig mennek az út mentén - de egyre többet, hogy pénzt takarítsanak meg egy álomhelyszínen, vagy elfoglalva egy forgalmas, lefoglalt szállítót, a párok választják a hétköznapi esküvőket. "Pénzt takaríthatok meg, mint egy hétköznapi esküvő ötlete," elismeri Melissa McNeeley, a New York-i Melissa McNeeley rendezvény tulajdonosa. "Valami, ami úgy tűnik, intimebbnek tűnik, és van valami luxus is." De mielőtt elkezdené a nagy napot egy napközben, több dolgot is meg kell fontolnia.

1. A városon kívüli vendégeknek szükség lehet egy vagy több napos munkára, hogy részt vegyenek az esküvőn - és néhányan egyszerűen nem tudják ezt megtenni. "Ha arra kéri az embereket, hogy menjenek ki az útjukból, hogy utazhassanak a hét folyamán, győződjön meg róla, hogy figyelmes vagy rájuk" - mondja McNeeley. "Kedves vacsorát adjon vagy küldjön nekik egy üdvözlőtáskát a szállodába. Bizonyos módon mutasd meg, hogy hálásak vagyunk nekik."

2. A munka- és csúcsforgalmi forgalom azt jelenti, hogy a vendégek nem tudnak 18 óráig részt venni. vagy azt követően, úgy tervezzük, hogy esti ünnepségeket fogadjanak (vagyis egy villásreggeli-vétel nincs).

 

3. Míg a vendégek a munkájuk miatt nehézségekbe ütközhetnek az esküvőjére, ha másnap vissza kell térniük a 9-től 5-ig, akkor valószínűleg nem akarnak későn maradni ugyanazon okból. "Ez trükkös, ha táncpárt akarsz" - vallja be McNeeley.

További információk: hétköznapi esküvő

4. Bár a szerdai esküvőn semmi baj van, McNeeley szerint a péntek ügyek a legjobbak. "Csütörtök este koktélokat, pénteken esküvőt, majd szombaton és vasárnap szórakoztató, helyi dolgokat csinálsz családjaiddal és városnézőkkel" - mondja.

5. "Ne feledje, hogy kérjen hétköznapi kedvezményeket!" McNeeley mondja. Bármi legyen is az ok, amiért egy off-day ügyet fogadhat, pénzt kell megtakarítania. "A szállítók nagyobb valószínűséggel szabadok és izgatottak, hogy nem szombati esküvőjük van" - mondja McNeeley. - Lehet, hogy még az árban is leeshetnek.

6. Értsd meg az emberek azt gondolják, hogy az ötlet furcsa. "Mennyire fontos ez a nem hagyományos esküvő bemutatása," mondja McNeeley. Vegyük fontolóra a pletykákat a rügyben, ha megírod a mentésed dátumát vagy meghívását, hogy "megérted, hogy ez nem a norma, de szórakoztató lesz - és remélem, hogy a vendégek meg tudják csinálni, de megérteni, ha nem."

Bármelyik napot választja, ne feledje: "Ez az esküvőd, és azt kapod, hogy a kívánt időpontban legyen az, amit akarsz," mondja McNeeley. - Ismerje meg, hogy elfogadja, hogy nem tetszhet mindenkinek, és arra összpontosíthat, hogy mi úgy hangzik, mintha álmodozó esküvő lenne nektek és vőlegényednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7914670359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása