Babafotózás

Babafotózás

Külföldi esküvői helyszínek

2019. március 07. - babafotozas2

Üdvözöljük a Tsjerke! A varázslatos esküvői hely a festői fríz szigeten, Terherne-ben, a fríz tavakkal körülvéve.

Kis templomunkban feleségül veszed az egyházat, de nem az egyházhoz, hacsak nem úgy döntesz, hogy polgári szertartást és egy egyházi szertartást tart. Templomunk nyitva áll mindenki számára, minden változatot és minden érzést. A szertartás után az egyház vagy az egyformán romantikus kert átalakítható recepciós csarnok vagy bálterem. Nagyobb rendezvények alkalmával sétatávolságra van egy bankettterem, és nem feledkezve meg egy luxus esküvői lakosztály és teljesen berendezett lakosztályok a vendégek számára, a történelmi hajó kikötőjénél.

Bensőséges templomunk mellett mindent, és gyalogosan, a házban van, hogy az esküvőjét sokszínűségében romantikus és mindenekelőtt felejthetetlen napra tegyük. Ezen túlmenően, a kevés all-inclusive ár egyikeként dolgozunk, így visszamenőleg nem várunk váratlan meglepetéseket.

A Gretna Green nyugodt skót falu és Anglia határán fekszik. Több mint 200 éve a város az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín a világon. A házassági fellendülés nemcsak a skót alföldi táj romantikus hangulatához kapcsolódik, hanem a kiemelkedő és határvonalas hely, amely a Gretna Green-nek valódi virágzó boomot adott. A brit parlament 1753-ban elfogadta a kiskorúak közötti házasságot szabályozó törvényt. Mivel a szükséges házasságkötő angolok, akik még nem élnek, házasságot kapnak a szüleik engedélyétől. Mivel a törvény csak Angliára vonatkozott esküvői helyszín, és nem Skóciára, ezért sok szerető közel volt a szomszédos ország házasságkötéséhez, és egyszerűen elmenekült. Gretna Greenben a kovács már régen befejezte a házasságát. Haute ezt a régi kovácsban az Ambos kalapáccsal, a házasságot lezártnak tartották. Eközben az esküvő minimális életkorát 16 évre emelték, és a kovácsmestert múzeumgá alakították - itt mindenképpen házasodik meg: Rosamunde Pilcher filmekben (a "boldogság nélkül") és a való életben - például Joschka Fischer 1967-ben feleségül vette első feleségét Gretna Greenben.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr3414665403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása