Babafotózás

Babafotózás

Bodrogi Kúria esküvő

esküvői- és rendezvényhelyszín

2019. március 14. - babafotozas2

Az egykori vidéki birtokon található park étterem Inárcs déli részén, közvetlenül az Inárcs nagyparkján található, amelynek neve a 2003-ig itt megrendezett mezőgazdasági kiállításokhoz kapcsolódik. Ma a Bodrogi Kúria kastély nagyon népszerű mindenféle ünnepségre.
Négy egyformán elegáns bankett terem akár 600 revelert is tartalmaz - a szobák használatától függően természetesen még kisebb fesztiválok is várhatók.
A földszinten található Kúria és a felső emeleti csarnok 25-80 fő elhelyezésére alkalmas, míg a bálterem és a barokk terem legfeljebb 350 fő elhelyezésére alkalmas.
Az Ön igényei szerint a szobák asztalt, bankettet vagy színházi ülést kapnak, vagy úgy tervezték, hogy állandó fogadást kapjanak.
Ezen kívül a négy csarnok saját bárral és terasszal, vagy egy erkéllyel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a festői parkokra. A kicsieknek szeretettel ellátott játszótér, magas székek és öltözők.
A házon belüli vendéglátás változatos svédasztalos változatai kombinálják a német, a mediterrán, az olasz, a francia és a vegetáriánus ételeket.
A vendégek szórakoztatására szakmai rendezvény és színpadi felszerelés áll rendelkezésre, továbbá egy tapasztalt csapat például művészeket, DJ-ket és konférenciákat ajánl, vagy városnézést szervez.
Nem utolsósorban természetesen egy vidéki séta - itt lenyűgöző esküvői képek.
A város közelében található helyszínnek köszönhetően a park étterme minden közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető - saját járműveknél 200 fizetős parkoló található közvetlenül a házban, emellett busszal vagy taxival közlekedő transzfer is rendelkezésre áll. Ezen kívül a létesítmény mozgáskorlátozottakkal is rendelkezik.

Az 1879-ben épült "Bodrogi Kúria" bálterem nemes hangulata számos lehetőséget kínál egy felejthetetlen esküvői ünnepségre. A legközelebbi körben lévő ünnepi ételektől kezdve az elbűvölő rendezvényig az álmainkat legfeljebb 200 főt, táncparkettet használva valósíthatjuk meg. A különféle ülőhelyek miatt a csarnok egyedileg igazítható az emberek számához.

Az út a boldogsághoz: Bálterem "Inárcs"

Csodálatos előadásként egy nagy bulira, Ön és vendégei megünnepelhetik a szerencsét egy pezsgőfogadással, és használhatják különböző rendezvényterületeinket, vagy a tágas bálterem előcsarnokát a hagyományos esküvői szokásokhoz.

Éjszaka Ön és esküvői vendégeink a szállodában 148 kényelmesen berendezett szoba. A szálloda egy 4 csillagos szálloda összes kényelmét kínálja. Sok lehetőség közül választhat, legyen az esti hangulat a zongorabárban vagy egy hangulatos összejövetel a helyszíni étterem teraszán.

Az egyedülálló hangulat, szép részletekkel, első osztályú konyhával és meleg szolgáltatással, az esküvődet álom esküvővé alakítja.
Örülünk, hogy rendezzük, tervezzük és ünnepeljük az ünnepünket egy különleges érzéssel.

Az Ön Bodrogi Kúria esküvői helyszín és étterem

Véleményünk:

  • Történelmi bálterem "Lindengarten"
  • Egyéni esküvői koncepció a képzelethez igazítva
  • Személyes támogatás a helyszínen
  • Több szoba különböző kapacitással
  • Szabadtéri rendezvényterületek fogadások és szociális programok számára
  • 148 kényelmes szoba
  • 160 parkolóhely
  • Nagyon személyes ajándék az Ön számára:
    Az éjszaka esküvői lakosztályunkban

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr3714667987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása