Babafotózás

Babafotózás

top 10 prémium esküvői helyszín

2019. március 20. - babafotozas2

Az átlagos esküvő 26,522 dollárba kerül, ami nagyon sok, de van egy egészen más echelon az esküvőkről, amelyekről nem lehet tudni. A királyi vér nélküli emberek esküvők voltak, mint a királyok és a királynők a világ minden tájáról, az ultra luxus üdülőhelyektől, a nagyvárosi kastélyoktól, luxus menyasszonyi ruhák, az ókori váraktól, még a teljes privát szigetek átvételéről - és egy elég gazdag költségvetéssel szinte bárhol lehet esküvői helyszín.

Szóval mi az úgy néz ki, mint az esküvői helyszínek legmagasabb vége az Egyesült Államokban? Megkérdeztük a csapatot az esküvői helyszín tervezési összehasonlító oldaláról. A következő nem a priciest helyszínek, amelyek nincsenek; inkább az esküvői helyszínen részletesen ismertetett több ezer helyszínen, a tucatnyi régióban (San Francisco, Napa-völgy és más kaliforniai területek, valamint Hawaii, Miami, New York és Boston) a legmagasabb ár. számok.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr5514703646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása