Babafotózás

Babafotózás

Esküvői fotózás

2022. április 19. - babafotozas2

Esküvői fotózás horrortörténetek, amelyek megnevettetnek, megsiratnak és megszeretnek
esküvői fotózás rémtörténetek
Az esküvői fotózás rémtörténetei lenyűgöző hátterekkel, sok másodkézből származó zavarral és enyhe titokzatossággal rendelkeznek. Miért olyanok a körülmények, amilyenek?

Miért vadulnak ki ezek a vőfélyek és koszorúslányok?!

És ami a legfontosabb: miért kell ezeknek a szegény fotósoknak foglalkozniuk velük?

Mindjárt itt a tavasz, ami azt is jelenti, hogy gyorsan közeleg az esküvői szezon.

Ha Ön esküvői fotós, tudja, hogy ez mit jelent: egy teljes műszakot, amikor részeg embereket, például vadállatokat próbálnak megbeszélni csoportképek készítésére, miközben megpróbálja megőrizni józan eszét, valamint saját teste és felszerelése biztonságát.

Néhány fotós megosztotta legrosszabb esküvői fotózással kapcsolatos horrortörténetét a Redditen, amelyeket aztán egy átfogó listába gyűjtöttünk, hogy segítsünk lelkileg felkészülni.

A fiatal esküvőre járók többet isznak, mint amennyit le tudnak nyelni
Az emberek isznak az esküvőkön. Így csak ténykérdés, hogy a fotósoknak foglalkozniuk kell velük. És itt jönnek be az esküvői fotósok: gyönyörűen dokumentálják az éjszakát, hogy kitöltsék azokat a hiányosságokat, amelyekre a pár, a násznép és a vendégek nem emlékeznek.

 Az egyik fotós ezt írta:

„Volt egy fiatal pár: ő 20 éves, ő 19. Az összes barátjuk nagyjából ennyi idős volt, és mindenkinek ez volt az első nyitott bárja (Kanadában 19 évesen lehet inni). GYORSAN rendetlen lett:

Emberek hánynak az asztalukban vagy a szemetesben a mosdó felé menet, és beszéd közben kiesnek a helyükről. Még néhány golfkocsit is elloptak és összetörtek a pályán. Az asszisztensemet leköpték a fürdőszobában. Igazi előkelő emberek.

Általában mindig később maradok, mint a kitűzött időm, de ezen az éjszakán 9-kor kimentem. A kitörés az volt, hogy kifelé menet a vőlegény apja hatalmas ökölharcba keveredik közvetlenül az ajtó előtt az egyik családtagjával. Mindenhol vér, törött üveg, sikoltozó emberek.

Az esküvői fotósok legdurvább és legvadabb horrorsztorija, de a lista néhány bejegyzése még őrültebbé válik.

Bár nem úgy hangzik, mintha a fotós híján lenne az emlékezetes fényképeknek, ezek a rémtörténetek nem úgy hangzanak, mint amikre emlékezni szeretnének. Pedig jó paródia forgatás lenne belőle. Üdv a boldog párnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1517811195
süti beállítások módosítása