Babafotózás

Babafotózás

Hagyja, hogy a baba inspiráljon

2018. február 23. - babafotozas2

Az inspiráció mindenütt jelen van - valószínűleg akár a Pinterest e-mailjei is az ügyfelétől. Nagyszerű ötlet, hogy a pult előtt érdemes megfontolni néhány jelentést. Azonban, mint hagyta, hogy az esküvő napja szerelmi története organikusan kibontakozik, úgy vélem, hogy a legjobb képeket nem tervezik és inspirálják az egyes babák egyedisége. Függetlenül attól, hogy aranyos gödröcskék, nagy gyönyörű szemek, teljes ajkak vagy nagyszerű hajszálak próbálják kiemelni a baba szépségét.

Légy a pillanat ...

Hagyja, hogy a baba mozogjon, ásítson és nyúljon. A csecsemők csodálatos, tökéletes, édes mozdulatokkal rendelkeznek, ne hangsúlyozzák, hogy tökéletes pozícióval rendelkeznek minden keretben.

Amikor pózol, az én legfelső tippje, hogy megnyissa az ököllel. Néha ez egy kis küzdelem, de nyugodt kezek sokkal békésebb érzést adnak a képnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1513691660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása