Babafotózás

Babafotózás

Instax mini 9 bevetésen

2019. július 04. - babafotozas2

Instax Mini 90

Az Instax Mini 90 Neo Classic kompakt, hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, és kreatív irányítást biztosít egy érintőképernyővel és egy dupla expozíciós móddal. De légy őszinte, ezért nem vásárolja meg ezeket a kamerákat.

Instax Mini 9

Az Instax Mini 9, a legjobb kamera vásárolni. Ez messze a legolcsóbb. Mivel a Mini 9 olyan megfizethető, nem kell annyira rosszul éreznie magát, amikor a gyerekek megtörik őket, és ami a legjobb, hogy különböző színekben kapható!

 Próbáld ki te is, a legolcsóbb instax bérlés itt

Ezek a kamerák számos olyan hasznos funkciót kínálnak, amelyek minden meghívó fotóst inspirálnak.

Az egyik dolog, amit tudnod kell a Mini 9-ről, az, hogy minden felvételkor villog, függetlenül a világítás körülményeitől. Tehát, ha finomra próbálsz, ez nem az Ön vagy gyermeke fényképezőgépe. De gyenge fényben nagyon hasznos.

A fényképezőgép 60 mm-es széles látószögű objektívvel rendelkezik, és különböző műfajokhoz, például portrékhoz, utakhoz, utazáshoz és sok más műfajhoz alkalmas.

A fényerőt magával állíthatja úgy, hogy a tárcsát a lencse köré forgatja - a beltéri, felhős, napos / enyhén felhős és napos és világos.

 

Ezek a kamerák más Instax sorozatú kamerákhoz csatlakoznak, köztük a Mini 70, a Mini 25, a Wide 300 és a Square SQ10 (microSD kártyanyílással, amely hibrid instant kamera), amelyek mindegyike rendkívül népszerűnek bizonyult ,

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7814925764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása