Babafotózás

Babafotózás

Poszter vs életmód: Ismerje meg ügyfelei elvárásait

2018. február 23. - babafotozas2

Két fajta újszülött fotózás - posed / stúdió és életmód. Mindkettő különféle okokból szeretem. Fontos azonban ügyelni arra, hogy ügyfele tudja, milyen típust szándékozik tenni, így nincs meglepetés a munkamenet alatt vagy után.

Posed / stúdióesedések - Általában a születés első 2 hetében kell elvégezni, amikor a csecsemő nagyon álmos és "penészes". Az ilyen típusú munkamódszerek középpontjában a tökéletesnek látszó kisbabák, általában takarók, csomagolások, kalapok és fejpántok fényképei állnak. A munkamenet legfeljebb 4 órát tarthat az etetéssel, a potty szünetekkel és a pózolással. Az ilyen típusú munkamódszerek szerkesztése is nagyon sok időt vesz igénybe, mivel minden egyes képnek egyénileg kell megynie a Photoshopon, hogy polírozott végeredményt érjen el.

Életmódbeli újszülöttek - Az újszülött fotózás egy kicsit alkalmi megközelítés. Lehet, hogy valami pózol, de a szándék az, hogy több természetes képet rögzítsen a baba és az otthona között. Ezek a munkamenetek legfeljebb 6 hetesek lehetnek, és általában legfeljebb 1-2 óra max. A legkedvesebb dolog az életmód újszülött fotográfiája a családtagok közötti csodálkozás és csodálkozás. Az újszülöttek hihetetlenek, de a levegőben lévő szeretet is így van. Az időkeret emlékei gyakran elmosódottak az új szülők számára, és éppen ezért éreztem, hogy ilyen típusú hajtások annyira fontosak.

Személy szerint mindkét típusú stílust értékelem, ezért megközelíthetem egy posed munkamenetnek, de használjam a pózok közötti szünetet az életstílus felvételéhez. A szüneteknek nem kell időt kímélni az Ön számára. A táplálkozás a legjobb fényviszonyok között zajlik le, és Önnek nagyszerű alkalom van néhány életmód felvételére.

A bejegyzés trackback címe:

https://babafotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1013691640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása